Kirkastava ja kosteuttava tuotepaketti

Pakettietu!

Ihoa kirkastava ja tehokkaasti kosteuttava tuotepaketti etuhintaan.

Vitamin C Cream -kasvovoide (ovh. 49€)
Ikääntymisen merkkejä estävä ja pigmenttiläiskiä vaalentava C-vitamiinivoide. Kollageenisynteesin tärkein ravintoaine kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä. Sopii myös epäpuhtaalle iholle.

Käyttö: Levitä C-vitamiini -kasvovoidetta aamuin illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen ja hiero hellävaraisesti. 

MesOrange-seerumi (ovh. 54 €)

Ihon sävyä tasoittava ja ihoa uudistava tehokas seerumi. Aktiivisina ainesosina kosteuttava hyaluronihappo, mineraalit sekä B-vitamiinit. Parhaimmat tulokset saat jatkuvalla säännöllisellä käytöllä noin 3-4 viikon kuluttua. 30 ml

Käyttö: Kasvojen puhdistuksen jälkeen levitä yksi pumppaus MesOrange-kasvoseerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja taputtele hellävaraisesti. Viimeistele ihon tarpeeseen sopivalla kosteusvoiteella.

Baobab Mask -kasvonaamio (ovh. 42 €)

Ravitseva ja hoitava kasvonaamio kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Sisältää ihon tarvitsemia omegarasvahappoja ja antioksidantteja. Apinanleipäpuuöljy ravitsee ja suojaa ihoa rasitukselta. Pakkasen ja lämpötilan vaihteluiden kuivattaman ihon pelastaja.

Käyttö: Levitä naamio kasvojen ja dekolteen iholle puhdistuksen jälkeen. Kosteuttava naamio poistetaan kostealla liinalla tai runsaalla vedellä noin 10-12 minuutin kuluttua. 

100,00 € 145,00 €